English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 11х13 Шумна компанія онлайн

Український кросворд 11х13 Шумна компанія

Розділ: Украинские кроссворды
(2 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 646
Дата: 26-01-2019, 20:02

Наступний Український кросворд 11х13 Грубе волокно Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 11х13 Ліва притока Дніпра Попередній



Визначення Українського кросворду


Головоломка Український кросворд 11х13 «Шумна компанія» є грою або розвагою, що складається з заповнення в проміжках одного малюнка за допомогою букв. Щоб дізнатися, яку букву слід писати в кожному місці, кросворд вказує значення слів, які слід читати по вертикалі і по горизонталі. Отже, ідея полягає в тому, що готовий шаблон головоломки є серією слів, які можна читати по вертикалі і по горизонталі, вони мають перетинати один одного.

Щоб почати розгадувати кросворд, людина повинна прочитати два списки визначень, які пропонує проведення часу: один відповідає вертикальному змістом, а інший - горизонтальному. Шаблон або малюнок розділений на білі квадрати (де ви повинні написати окремі літери) і чорні квадрати (використовуються для поділу слів).
Таким чином, читаючи визначення і знаючи слово, учасник повинен ввести кросворд, написавши букву в кожному пропуску відповідного пробілу. Таким чином, поступово гра буде завершена.
Існує кілька варіантів кросвордів, таких як складаний кросворд (який повинен бути доповнений одним складом на квадрат, а не буквою), кросворд з символом (який включає в себе фотографію особистості, яка буде вказувати ваше ім'я і прізвище) або білий кросворд (без чорних квадратів , так як кросвордист повинен визначити, де знаходяться прогалини).
Кросворди часто публікуються в газетах і журналах, хоча є також публікації та книги, присвячені виключно цій грі, яка вперше з'явилася в світі Нью-Йорка в грудні 1913 року.

Історія кросвордів


Походження кросвордів датується 1 століттям. Перший кросворд був знайдений в руїнах Помпеї і відомий як Квадрат Саторі.
Пізніше, вже увійшов в дев'ятнадцяте століття, людина, відома як Гіперіон, опублікував знамениті головоломки з двома діамантами; це були ментальні гри, які були дуже схожі на сучасні кросворди (з квадратами, де користувач повинен був чергувати слова, поки не знайшов правильну комбінацію). Вважається, що ці публікації були зроблені протягом декількох років.
Через роки з'явиться гра, яка була глибоко натхненна квадратом сатора і складалася з сітки чотири на чотири з деякими підказками, щоб користувачі могли знайти відповіді; Однак ця розвага була не дуже успішною.

Нарешті, Артур Уїнн, англійський журналіст, опублікував в «Нью-Йорк Уорлд» перший кросворд, яким ми його знаємо сьогодні. Він був названий «словом-хрестом», хоча кілька років тому термін, під яким ми все ще знаємо, це розвага був придуманий.
Основні елементи головоломки є: сітка (білим celfas з невеликим числом, які пов'язані з посиланнями) і в посиланнях (як правило, розташовані в в нижній частині сторінки і складається з серії коротких визначень, які дозволяють користувачам, щоб зв'язати слово з доступним простором для завершення сітки).

Це примітно, що посилання розділені на дві частини, відповідна сітку читання в сенсі по горизонталі, і відповідні вертикальному розподілу.
Слова вибираються таким чином, щоб у цих квадратів, поділюваних двома словами, була буква, рівна позиції обох термінів, горизонтальної та вертикальної, таким чином, у міру заповнення сітки легше знайти відсутні слова.

Ці розваги зазвичай рекомендуються тим людям, у яких є можливість забути про речі, так як це допомагає їм не спати і допомагає їм асоціювати поняття. Вони зазвичай публікуються окремо в журналах, званих кросвордами або кросвордами, а також в газетах і журналах; У деяких випадках ці кросворди носять тематичний характер.


Відповіді на Український кросворд 11х13 Шумна компанія

Відповідь на Український кросворд 11х13 Шумна компанія





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн