English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 11х13 Сорт морозива онлайн

Український кросворд 11х13 Сорт морозива

Розділ: Украинские кроссворды
(3 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 277
Дата: 16-03-2019, 23:25

Наступний Український кросворд 11х13 Судно Ясона Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 17х19 Лісова німфа Попередній



Український кросворд 11х13 Сорт морозива є словесною головоломкою, яка включає в себе шаблон (сітку 11х13) для написання, декілька десятків слів, що по вертикалі і горизонталі перетинаються одне з одним.

Історія кросвордів


У 1980 році найстаріший квадратний Сатор був знайдений в руїнах Помпеї, це гра з паліндромами, в якій була система, схожа на кросворд (хоча в ній використовувалися бустрофедон).
У 1873 році в журналі Святого Миколая якийсь Гіперіон почав публікувати «Пазли з подвійним діамантом» (пазл з подвійним діамантом), який представляв собою свого роду кросворд, в якому коробки не були надані, але користувач повинен був заблокувати слова для себе, в окремій статті . 3 Можливо, як і раніше, щоб опублікувати ці головоломки протягом декількох років.
14 вересня 1890 р італійський журнал опублікував, заснований на іншому кросворді «квадрат Sator» (хоча і не на латині, а на італійській мові), і має назву «За иль темпом Пассар» ( «для проводження часу»). Це була сітка з чотирьох на чотири літери без затінених квадратів. Він включав «ключі», щоб знайти горизонтальні і вертикальні слова, які відповідали словами ріпа, одер, сірка, амінь і роса, то ж саме, пере, аран. Він не мав ніякого успіху, тому нова версія була опублікована знову.

Третій тип головоломки винайдений в світі, опублікований Артуром Уїнном 21 грудня в 1913 році.

21 в грудні 1913 іммігрант журналіст c Ліверпуля (Англія) Артур Уїнн, опублікував в газеті New York World (США) головоломку під назвою «слово-навкрест» («кросворд»), яке часто цитуються в якості перший кросворд, і Артур Уїнн як винахідник. Пізніше назва була змінена на «кросворд» («кросворд» англійською мовою).

Опис


Кросворд складається з двох елементів:
Сітка (чиї осередки - зазвичай білі - мають номери, пов'язані з «посиланнями»). Посилання (короткі, але точні визначення, які дозволяють зв'язати їх з певним словом, яке буде поміщено в сітку).
Для розвитку гри гравець повинен прочитати посилання, які розділені на дві зони (одну горизонтальну і одну вертикальну). Кожне посилання має номер, який не повторюється і пов'язаний з прихованим словом в кросворді.
Слова виділяються таким чином, що багато хто з них можуть бути виведені, коли одне або кілька схрещених слів вже написані, що полегшує побудову кросворду. При завершенні кросворду гравець буде пам'ятати, що горизонтальні слова завжди заповнюються зліва направо в усіх випадках і вертикальні зверху вниз.
Кросворди - дуже популярне проведення часу, тому вони публікуються в багатьох газетах і журналах, а також є книги, присвячені виключно їм. Як правило, простота або складність вирішення кросворду буде залежати від того, скільки знань обробляється тим, хто намагається їх вирішити.

Варіації кросвордів


Самовизначення: кросворд, в якому посилання вписані в одну ігрову сітку. Посилання на цей тип варіацій набагато коротший оригінальних кросвордів і розташовані на початку слова, яке гравець повинен завершіть.
Білий кросворд: кросворд, в якому немає чорних квадратів, де учасник повинен з'ясувати його місцезнаходження; Кросворд перекладач: кросворд для вивчення нової мови;
Силабічний кросворд: в якому в кожному полі повинен бути введений склад замість однієї літери; кросворд з символом: містить фотографію персонажа, де одне або кілька визначень відповідають його імені або прізвища;
Загадковий кросворд: крос ворд, в якому використовується фраза, яка приховує інструкції для побудови або пошуку рішення між словами фрази. Це особливо часто зустрічається в США, де видається кросворд The Times.


Відповіді на Український кросворд 11х13 Сорт морозива

Відповідь на Український кросворд 11х13 Сорт морозива





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
krogerfeedback.click
28 марта 2024 в 18:23 АБСЕНТ Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us!
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн