English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 11х17 Мінеральна фарба онлайн

Український кросворд 11х17 Мінеральна фарба

Розділ: Украинские кроссворды
(2 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 1 687
Дата: 27-03-2019, 06:02

Наступний Український кросворд 15х21 Основні погляди переконання Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 17х19 Будівля для зберігання снопів Попередній



Концепція кросворду


Український кросворд 11х17 Мінеральна фарба - це гра інтелектуальної майстерності, яка полягає в розміщенні слів шляхом написання їх на віртуальній або паперової підставці, розділених на квадрати, де розташовані букви, по горизонталі та вертикалі, як зазначено в посиланнях, які супроводжують картину (сітку або ігрове поле 11х17), таким чином, що слова перетинаються одине з одним, розділяючи фонеми. Посилання діляться на горизонтальні і вертикальні, і, в свою чергу, кожне має номер, який також відображається в сітці. Гравець повинен знайти слово, яке відповідає пропозиції, запропонованій на засланні, подивитися на число, відповідне схемою, яка, в свою чергу, скаже вам, скільки букв має слово і, можливо, деяку підказку, якщо ви вже помістили інші слова, в яких розгортання пройти через ці шафки. Він також містить затінені або пофарбовані коробки, в яких немає букв.

Хоча ці захоплення використовувалися з давніх часів, в сенсі завершення слів, саме англійський журналіст Артур Уїнн опублікував перший сучасний кросворд в американській газеті «Нью-Йорк Уорлд» 21 грудня 1913 року. Він назвав цю гру «Слово хрест», що перекладається як кросворд.

В даний час існує багато різновидів кросвордів, таких як складний кросворд, який наказує помістити в кожну коробку склади слова замість кожної літери, і деякі з них дозволяють вам читати за певною адресою, якийсь фразі або навчання в якості нагороди за його завершення.

Стверджувалося, що розгадування кросвордів - дуже корисне тренування для грамотних людей будь-якого віку, але особливо для літніх людей, тому що це допоможе підтримувати активні функції мозку, запобігаючи або, хоча б, затримуючи погіршення когнітивних функцій і навіть хвороба Альцгеймера.


Відповіді на Український кросворд 11х17 Мінеральна фарба

Відповідь на Український кросворд 11х17 Мінеральна фарба





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
heather
17 апреля 2024 в 17:56 ИВНЕВ Alexander Blok is the name of the Russian artist you're talking about. Sergei Yesenin met Zinaida Gippius and Dmitry Merezhkovsky at Blok's literary gathering. It was there that Yesenin became known and connected with the Symbolist movement.
Paybyplatema
Татьяна
16 апреля 2024 в 13:25 Сканворд 10х15 №3 Отгадала без подсказки.
Babita reddy
16 апреля 2024 в 08:30 Быстрый английский кроссворд «Crush flat» If you are looking for the most exclusive, and discreet Escorts in Saket, then you have find the right place. We pride ourselves in the service we offer. We always put the client first, and all of our girls are briefed to always make the customer feel special.
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн