English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 11х17 Поетичне сказання онлайн

Український кросворд 11х17 Поетичне сказання

Розділ: Украинские кроссворды
(3 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 826
Дата: 12-06-2019, 06:10

Наступний Український кросворд 19х21 Лапландець Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 17х19 Столиця Сенегалу Попередній



Український кросворд 11х17 «Поетичне сказання» є словесною головоломкою, яка включає в себе шаблон (сітку 11х17) для написання, декілька десятків слів, що по вертикалі і горизонталі перетинаються одне з одним.

Історія кросвордів


У 1980 році найстаріший квадратний Сатор був знайдений в руїнах Помпеї, це гра з паліндромами, в якій була система, схожа на кросворд (хоча в ній використовувалися бустрофедон).
У 1873 році в журналі Святого Миколая якийсь Гіперіон почав публікувати «Пазли з подвійним діамантом» (пазл з подвійним діамантом), який представляв собою свого роду кросворд, в якому коробки не були надані, але користувач повинен був заблокувати слова для себе, в окремій статті . 3 Можливо, як і раніше, щоб опублікувати ці головоломки протягом декількох років.
14 вересня 1890 р італійський журнал опублікував, заснований на іншому кросворді «квадрат Sator» (хоча і не на латині, а на італійській мові), і має назву «За иль темпом Пассар» ( «для проводження часу»). Це була сітка з чотирьох на чотири літери без затінених квадратів. Він включав «ключі», щоб знайти горизонтальні і вертикальні слова, які відповідали словами ріпа, одер, сірка, амінь і роса, то ж саме, пере, аран. Він не мав ніякого успіху, тому нова версія була опублікована знову.

Третій тип головоломки винайдений в світі, опублікований Артуром Уїнном 21 грудня в 1913 році.

21 в грудні 1913 іммігрант журналіст c Ліверпуля (Англія) Артур Уїнн, опублікував в газеті New York World (США) головоломку під назвою «слово-навкрест» («кросворд»), яке часто цитуються в якості перший кросворд, і Артур Уїнн як винахідник. Пізніше назва була змінена на «кросворд» («кросворд» англійською мовою).

Опис


Кросворд складається з двох елементів:
Сітка (чиї осередки - зазвичай білі - мають номери, пов'язані з «посиланнями»). Посилання (короткі, але точні визначення, які дозволяють зв'язати їх з певним словом, яке буде поміщено в сітку).
Для розвитку гри гравець повинен прочитати посилання, які розділені на дві зони (одну горизонтальну і одну вертикальну). Кожне посилання має номер, який не повторюється і пов'язаний з прихованим словом в кросворді.
Слова виділяються таким чином, що багато хто з них можуть бути виведені, коли одне або кілька схрещених слів вже написані, що полегшує побудову кросворду. При завершенні кросворду гравець буде пам'ятати, що горизонтальні слова завжди заповнюються зліва направо в усіх випадках і вертикальні зверху вниз.
Кросворди - дуже популярне проведення часу, тому вони публікуються в багатьох газетах і журналах, а також є книги, присвячені виключно їм. Як правило, простота або складність вирішення кросворду буде залежати від того, скільки знань обробляється тим, хто намагається їх вирішити.

Варіації кросвордів


Самовизначення: кросворд, в якому посилання вписані в одну ігрову сітку. Посилання на цей тип варіацій набагато коротший оригінальних кросвордів і розташовані на початку слова, яке гравець повинен завершіть.
Білий кросворд: кросворд, в якому немає чорних квадратів, де учасник повинен з'ясувати його місцезнаходження; Кросворд перекладач: кросворд для вивчення нової мови;
Силабічний кросворд: в якому в кожному полі повинен бути введений склад замість однієї літери; кросворд з символом: містить фотографію персонажа, де одне або кілька визначень відповідають його імені або прізвища;
Загадковий кросворд: крос ворд, в якому використовується фраза, яка приховує інструкції для побудови або пошуку рішення між словами фрази. Це особливо часто зустрічається в США, де видається кросворд The Times.


Відповіді на Український кросворд 11х17 Поетичне сказання

Відповідь на Український кросворд 11х17 Поетичне сказання





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
Babita reddy
16 апреля 2024 в 08:30 Быстрый английский кроссворд «Crush flat» If you are looking for the most exclusive, and discreet Escorts in Saket, then you have find the right place. We pride ourselves in the service we offer. We always put the client first, and all of our girls are briefed to always make the customer feel special.
11 апреля 2024 в 21:03 Сканворд «Окаменевший силач»
Текст сообщения: как запллнить красворд не знаю
читайте определения и если узнали ответ - просто вводите, вставив курсор в нужную ячейку, буквы русского алфавита в сетку сканворда. Иногда помогает воспользоваться подсказками "Слово" и "Буква", также можно смотреть правильность уже введённых слов - нажимая кнопку "Проверить". Ещё попробуйте изучить инструкции перейдя в раздел: Часто задаваемые вопросы
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн