English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 19х21 Лапландець онлайн

Український кросворд 19х21 Лапландець

Розділ: Украинские кроссворды
(2 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 259
Дата: 16-06-2019, 21:20

Наступний Український кросворд 17х19 Обласний центр на Україні Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 11х17 Поетичне сказання Попередній



Коротка історія кросвордів


Розгадувати онлайн Український кросворд 19х21 «Лапландець» - це досить загадковий світ...
Кросворди, як кажуть, є найпопулярнішою і широко поширеною грою в слова у світі, але мають невелику історію. Перші кросворди з'явилися в Англії в XIX столітті. Вони були елементарного виду, мабуть, походять від слова «квадрат», групи слів, упорядкованих таким чином, що букви читалися однаково по вертикалі і по горизонталі, і друкувалися в дитячих книгах-головоломках і різних періодичних виданнях. У Сполучених Штатах, однак, головоломка перетворилася в серйозну розвагу для дорослих.
Перший відомий опублікований кросворд був створений журналістом на ім'я Артур Уїнн з Ліверпуля, і його зазвичай називають винахідником популярної гри в слова. Дата 21 грудня 1913 року було опубліковано в недільній газеті «Нью-Йорк Уорлд». Головоломка Винна (див. Нижче) відрізнялася від сьогоднішніх кросвордів тим, що вона була ромбовидної і не містила внутрішніх чорних квадратів. На початку 1920-х років інші газети підхопили знову відкрите часу, і протягом десятиліття кросворди були опубліковані майже у всіх американських газетах. Саме в цей період кросворди почали купувати звичну форму. Через десять років після свого відродження в Штатах він перетнув Атлантику і знову завоював Європу.

Перша поява кросворду в британському виданні було в журналі Pearson's Magazine в лютому 1922 року, а перший кросворд Times з'явився 1 лютого, 1930 року. Британські головоломки швидко розробили свій власний стиль, значно складніший, ніж американський тип. Зокрема, загадковий кросворд встановився і швидко завоював популярність. Загальновідомі керівні правила для загадкових головоломок були встановлені А. Ф. Річі і Д. С. Макнуттом.

Ці люди, обдаровані здатністю бачити слова, спантеличені разом в заданих геометричних візерунках, і здатні крутити і перетворювати слова в словесні ігри, які танцюють на дотепність людського розуму, з тих пір створили мільйони головоломок вручну, і кожен з цих головоломок розробив свій особистий стиль, відомий і улюблений його шанувальниками. Ці люди встановили стандарт того, що очікувати від якісного кросворду.


Відповіді на Український кросворд 19х21 Лапландець

Відповідь на Український кросворд 19х21 Лапландець





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
heather
17 апреля 2024 в 17:56 ИВНЕВ Alexander Blok is the name of the Russian artist you're talking about. Sergei Yesenin met Zinaida Gippius and Dmitry Merezhkovsky at Blok's literary gathering. It was there that Yesenin became known and connected with the Symbolist movement.
Татьяна
16 апреля 2024 в 13:25 Сканворд 10х15 №3 Отгадала без подсказки.
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн