English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 17х19 Країна в Африці онлайн

Український кросворд 17х19 Країна в Африці

Розділ: Украинские кроссворды
(4 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 3 178
Дата: 4-09-2019, 07:09

Наступний Український кросворд 17х19 Чоловіче ім'я Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 17х19 Кормова ріпа Попередній



Історія кросвордів


Звичайний компаньйон для подорожей, залів очікування, метро та автобусів, кросворд став таким же звичайним явищем, як оголошення про контакти, візитні картки або настінні календарі. Чудова нагода проведення часу, кросворд на протязі майже століття був старанним елементом всіх видів публікацій.
Хто був батьком і коли він народився, це привід для розбіжностей між італійцями та американцями. Офіційно це вважається першим кросвордом історії, опублікованої в додатку FUN газети New York World від 21 грудня 1913 року. Її автором був Артур Уїнн, і він люб'язно включив назва публікації в один зі своїх горизонталей. Однак деякі стверджують, що саме італієць Джузеппе Аірольді був справжнім батьком створення, коли 14 вересня 1890 він опублікував ембріон кросворду у II Secolo Illustrato Della Domenica. Аірольді помер за кілька днів до того, як американська газета наслідувала його, тому він ніколи не міг претендувати на своє батьківство.

Генрі Ернест Дуден, відомий математик-кросвордист, опублікував в 1926 році книгу, в якій містилося те, що можна було б вважати першим числовим кросвордом. Незважаючи на ясність їх визначень, їх дозвіл не без зусиль. Під час Другої світової війни, в кінці 1941 року, Уїнстон Черчілль уповноважив Блетчлі Парк (орган, що займається розшифровкою німецьких секретних кодів) набирати нові «коди злому» (зломщики кодів). Для цього було проведено конкурс серед читачів Daily Telegraph. Завдання полягало в тому, щоб розгадати кросворд, опублікований менш ніж за 12 хвилин. Було відібрано 25 учасників, з яких тільки 5 вдалося завершити кросворд. Рекорд був встановлений на 7 хвилин і 57,5 ??секунд. У Росії ми не були занадто щедрими в цій області в ті роки. Однак, коли ми зламали, ми зробили це з істинним достатком.
Ми мало додали в історію кросвордів, крім, мабуть, найменшою кросворд в світі. Створений кросворд і опублікований в серпні 1987 року в журналі «Дуже цікаво», мав одну коробку і два її визначення і пропонував читачам вирішити через конкурс. Багато написали, але мало хто вгадав.

По горизонталі:
1. Хуан Пабло Бонет, іспанський письменник шістнадцятого століття, джентльмен Його Величності, присвятив більшу частину свого життя глухонімим і винайшов процедуру, щоб навчити їх говорити в своїй роботі. Скорочення букв і мистецтво навчання німих говорити, надрукований в Мадриді в 1620 році, він сказав про неї: «... у неї звучний голос, простий і осмислений ... це її ім'я формує дихання, яке звучить прямо над мовою, і вона встає і прагне зубами, а у них болить дихання, тремоландо, і йде, поки вони і напівзакритий рот».

По вертикалі:
Ім'я прем'єр-міністра китайського імператора Ехуна, що жив в XXIII столітті до нашої ери (щоб йому було легше, ми дамо йому підказку: він продиктував мудрі заходи щодо усунення голоду, що охопив його країну в той час, токож вчив людей мистецтву полювання і винайшов сітки та інші інструменти для риболовлі і сільського господарства).

Цей кросворд був включений до книги рекордів Гіннеса разом з його автором. Однак радість тривала всього два роки і стала єдиним відомим випадком, коли згадана книга усуває запис не за те, що її побили, а за те, що він непереможний. Попробуйте розгадати менш тяжкий кросворд, але рідною мовою і не молого розміру - Український кросворд 17х19 «Країна в Африці» онлайн безкоштовно.


Відповіді на Український кросворд 17х19 Країна в Африці

Відповідь на Український кросворд 17х19 Країна в Африці





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
krogerfeedback.click
28 марта 2024 в 18:23 АБСЕНТ Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us! krogerfeedback.click
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн