English Українська

Войти

Турецкие


Лабіринт разгадывать онлайн бесплатно

Лабіринт

Раздел: Разные
(1 голос) Понравилась головоломка? Не забудьте «лайкнуть».
Просмотров: 4 215
Дата: 28-12-2019, 13:34
Следующая Пятнашки Следующая и Предыдущая головоломка Пасьянс Солитер играть онлайн Предыдущая


Лабіринт - це проста гра, в якій користувач повинен провести персонажа Смайлика через весь лабіринт. Смайлик починає рухатися в певному напрямку після натискання клавіші зі стрілкою і продовжує переміщатися, поки не зіткнеться зі «стіною» лабіринту. Для продовження руху потрібно натиснути клавішу зі стрілкою в напрямку, в якому немає перешкод.

Головоломка Лабіринти онлайн


Є серед сучасних головоломок і головоломки, що розвивають навички просторового мислення, орієнтування на місцевості, а також зорову пам'ять і уява. Однією з них є лабіринти.

Лабіринт - це одне з найдавніших розваг людства. Створювалися лабіринти з різними цілями, вони могли бути пастками або ж культовими спорудами, в яких жили боги, а заплутані ходи і виходи були покликані захищати їх від смертних. Ще Гомер писав про відомого лабіринті на острові Крит, в якому жило страшне чудовисько Мінотавр. А в Стародавньому Римі лабіринти використовувалися, щоб перевірити витривалість і кмітливість.

Лабіринти


Значно пізніше влаштовувалися лабіринти і для розваг. Були модні лабіринти у вигляді живоплоту з рослин. В такому нескладному лабіринті заблукали герої роману Джепрома «Троє в човні, не рахуючи собаки». Часто загадкові лабіринти зустрічаються в пригодницьких фільмах і таять в собі безліч небезпек ...
Пошук виходу з лабіринту, що вимагає зосередженості та уваги породив різні види головоломок. Є головоломки з намальованими лабіринтами різної складності, вони друкуються в різних виданнях і призначені і для дітей, і для дорослих. Такі головоломки розташовують до спокійного, майже медитативного роздумів. Є механічні головоломки, які треба крутити в різних площинах, щоб провести кульку через перешкоди-лабіринти в потрібне місце, для них потрібно навички координації рухів. Були на основі лабіринту і настільні ігри, засновані на випадковому проходженні перешкод вкинутим кулькою.
Нові технології дозволили створити безліч онлайн-ігор на основі лабіринту. Для малюків створені яскраві і барвисті гри, проте, що вимагають роздумів і прораховування кілька варіантів. Є ігри для підлітків і складні багаторівневі онлайн-ігри з перешкодами та елементами змагання, в які можна грати і вдвох.
Сюжети гри з лабіринтами дуже різноманітні. У більшій частині ігор з лабіринтами потрібно просто знайти вихід або ж дістатися з однієї точки іншу. У деяких іграх по лабіринтах треба від кого тікати або кого-то наздоганяти, що робить їх більш динамічними. Існують і такі ігри, в яких по лабіринтах потрібно їздити, одночасно керуючи своїм транспортним засобом, відшукуючи потрібний шлях і відстежуючи дії суперника.
Онлайн-ігри ігри з лабіринтами не тільки цікаві та динамічні, вони розвивають певні навички, зокрема, відчуття простору, логічне мислення, яке змушує прораховувати свої дії ходи прораховувати, вміння оцінювати ситуацію і тримати під контролем все поле гри.
Можливо, у головоломок на основі лабіринтів з'являться і інші версії, але те, що вони завжди будуть цікаві - безсумнівно.


Ответы на Лабіринт

Ответ на Лабіринт


На нашому порталі crossword.nalench.com зібрані кращі класичні головоломки які можна розгадати онлайн. Лабіринт головоломка, гра.
Комментарии:
Будьте первыми, кто прокомментирует кроссворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Новые комментарии кроссвордистов:
neha chopra
20 апреля 2024 в 09:30 Пошлые загадки Our Gurgaon Escorts embody not just beauty and sensuality, but also professionalism and discretion.
heather
17 апреля 2024 в 17:56 ИВНЕВ Alexander Blok is the name of the Russian artist you're talking about. Sergei Yesenin met Zinaida Gippius and Dmitry Merezhkovsky at Blok's literary gathering. It was there that Yesenin became known and connected with the Symbolist movement.
Татьяна
16 апреля 2024 в 13:25 Сканворд 10х15 №3 Отгадала без подсказки.
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн