English Українська

Войти

Турецкие


Український класичний кросворд 17х17 «Засновник Мантуї» онлайн

Український класичний кросворд 17х17 «Засновник Мантуї»

Розділ: Украинские кроссворды
(2 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 362
Дата: 29-12-2019, 07:05

Наступний Український кросворд 19х21 Плід тропічного дерева Наступний та Попередній кросворди Український класичний кросворд «Антипод брутто» Попередній



Як вирішувати Український класичний кросворд 17х17 «Засновник Мантуї» онлайн


Загальні положення
Мова набору слів в кросвордну сітку - Українська. Буква «Є» не може перетинатися з буквою «Е». Буква «Ї» вводиться в кросвордну сітку не як буква «І».

Зеленим кольором виділяється клітина для однієї літери.

Зеленкуватим кольором виділяється все поле для введення слова.

Відповіді на кросворд публікуються у вигляді сітки з введеними словами. У разі необхідності дізнатися відповідь на дане визначення використовуйте кнопку «Буква» або «Слово».

Навігація по кросвордній сітці


За допомогою миші:
Перший клік по клітці виділяє саму клітку і поле для введення слова по горизонталі, що належить цій клітці. Другий (повторний) клік по клітці виділяє саму клітку і поле для введення слова по вертикалі.

Якщо виділяється клітина належить тільки слову по вертикалі, буде відразу виділено поле для введення слова по вертикалі.

За допомогою клавіатури:
Початкове положення рішення кросворду - виділена перша клітина першого слова. Якщо дана клітина належить слову по горизонталі, то разом з виділеної кліткою виділяється поле для введення слова по горизонталі. Якщо перша виділена клітина належить слову по вертикалі, то разом з виділеної кліткою виділяється поле для введення слова по вертикалі.

Для навігації по кросвордних сітці використовуються клавіші «стрілка вправо», «стрілка вліво», «стрілка вгору», «стрілка вниз», а також клавіші «Tab», «Home», «End», «Space» ( «Пропуск») .

«Стрілка вправо» - переміщує виділення клітини послідовно на одну клітку вправо до кінця горизонтального ряду кросвордних сітки; далі відбувається перехід на першу клітку наступного горизонтального ряду. Якщо виділена клітина належить і слову по горизонталі, і слову по вертикалі, автоматично буде виділено слово по горизонталі. Для виділення слова по вертикалі з цієї ж виділеної кліткою натисніть «стрілка вниз» або «стрілка вгору». Якщо виділена клітина належить тільки слову по вертикалі, автоматично буде виділено слово по вертикалі.

«Стрілка вліво» - переміщує виділення клітини послідовно на одну клітку вліво. Виділення горизонтальних і вертикальних слів аналогічно функції «стрілка вправо».

«Стрілка вниз» - переміщує виділення клітини послідовно на одну клітку вниз до кінця вертикального ряду кросвордних сітки; далі відбувається перехід на першу клітку наступного вертикального ряду. Якщо виділена клітина належить і слову по горизонталі, і слову по вертикалі, автоматично буде виділено слово по вертикалі. Для виділення слова по горизонталі з цієї ж виділеної кліткою натисніть «стрілка вправо» або «стрілка вліво». Якщо виділена клітина належить тільки слову по горизонталі, автоматично буде виділено слово по горизонталі.

«Стрілка вгору» - переміщує виділення клітини послідовно на одну клітку вгору. Виділення горизонтальних і вертикальних слів аналогічно функції «стрілка вниз».

«Tab» - здійснює переходи не по буквах (клітинам), а безпосередньо по словам. Якщо спочатку виділено слово по горизонталі, то всі подальші переходи здійснюються послідовно по горизонтальних словами. Відповідно, якщо спочатку виділено слово по вертикалі, то всі подальші переходи здійснюються послідовно по вертикальних словами.

«Home» - здійснює перехід на перше слово в кросвордних сітці. Якщо спочатку було виділено слово по горизонталі, то перехід буде здійснено на перше слово по горизонталі. Відповідно, якщо спочатку було виділено слово по вертикалі, то перехід буде здійснено на перше слово по вертикалі.

«End» - здійснює перехід на останнє слово в кросвордних сітці. Якщо спочатку було виділено слово по горизонталі, то перехід буде здійснено на останнє слово по горизонталі. Відповідно, якщо спочатку було виділено слово по вертикалі, то перехід буде здійснено на останнє слово по вертикалі.

«Space» («Пропуск») - здійснює переходи тільки по (порожнім) клітинам без букв. Якщо спочатку виділено слово по горизонталі, то всі подальші переходи здійснюються послідовно по порожніх клітин горизонтальних слів. Відповідно, якщо спочатку виділено слово по вертикалі, то всі подальші переходи здійснюються послідовно по порожніх клітин вертикальних слів.

Введення літер


Спосіб 1: Введення літер здійснюється з клавіатури комп'ютера.

Спосіб 2: Введення літер здійснюється за допомогою віртуальної клавіатури, яку можна активувати за посиланням внизу сайту (опція в стадії розробки).

Введення літер починається з виділеної клітини.

Після однієї літери в виділену клітинку курсор автоматично переміщається на наступну клітину для введення наступної букви слова. Автоматичний перехід на наступну букву (клітку) здійснюється тільки в рамках відгадували (виділеного) слова.

Курсор автоматично переходить через клітку з уже проставленою буквою, яка була визначена раніше за рахунок пересічної слова.

Якщо введення букв був здійснений не з початку відгадувати слова, то після введення літери в останню клітку перехід здійснюється на першу букву цього слова.

Видалення літер


Для видалення введених букв використовуються клавіші «Backspace» і «Delete».

«Backspace» - видаляє введену в клітинку букву з автоматичним переходом на попередню клітку з буквою. Якщо видалення букв почалося не з кінця відгадувати слова, то після видалення першої літери перехід здійснюється на останню букву цього слова.

«Delete» - видаляє введену в клітинку букву без автоматичного переходу на попередню клітку з буквою.

За допомогою кнопки «очистити», розташованої над кросвордних сіткою, можна повністю очистити кросвордних сітку від всіх введених букв (слів).

Навігація за визначеннями


При виділенні поля для введення слова в кросвордних сітці, автоматично в текстовому блоці виділяється визначення на це слово, перед яким з'являється червона вертикальна планка. Одночасно з цим, чорна вертикальна планка показує визначення на перетинати слово в виділеної клітці. Відсутність чорної вертикальної планки означає, що в виділеної клітці поля для введення слова перетин відсутня.

При кліці по визначенню в текстовому блоці, автоматично в кросвордних сітці підсвічується поле для введення слова на це визначення.

Збереження кросворду


За допомогою кнопки «зберегти», розташованої над кросвордних сіткою, можна зберегти поточне рішення кросворду. У календарі під кросвордних сіткою дата зі збереженим в повному обсязі вирішеним кросвордом буде відзначена червоним кольором.

За допомогою кнопки «Х», розташованої над кросвордних сіткою, можна скасувати раніше зробленої збереження. У календарі під кросвордних сіткою червона мітка з дати буде знята.

(Увага! Поточне рішення зберігається на Вашому комп'ютері в cookie. Якщо Ваш браузер не підтримує cookieілі така можливість відключена, то збереження рішення буде не можливо.)

Кросворд вирішений


Після повного правильного рішення кросворду, над кросвордних сіткою з'являється зелене повідомлення «кросворд вирішене!». У календарі під кросвордних сіткою дата з повністю і правильно вирішеним кросвордом буде позначена зеленим кольором.

За допомогою кнопки «Х», розташованої над кросвордних сіткою, можна скасувати повідомлення про повне і правильне рішення кросворду. У календарі під кросвордних сіткою зелена мітка з дати буде знята.


Відповіді на Український класичний кросворд 17х17 «Засновник Мантуї»

Відповідь на Український класичний кросворд 17х17 «Засновник Мантуї»





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
krogerfeedback.click
28 марта 2024 в 18:23 АБСЕНТ Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us!
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн