English Українська

Войти

Турецкие


Хидоку 6х6 #1 Трудный разгадывать онлайн бесплатно

Хидоку 6х6 #1 Трудный

Раздел: Хидоку
(6 голосов) Понравилась головоломка? Не забудьте «лайкнуть».
Просмотров: 2 823
Дата: 5-05-2018, 09:30
Следующая Хидоку 7х7 #1 Легкий Следующая и Предыдущая головоломка Хидоку 6х6 #1 Средний Предыдущая

Хидоку 6х6 #1 Трудный (Хидато, Hidato, Hidoku) - Размер: 6х6

Хідоку 6х6 #1 Тяжкий це чисто логічна головоломка, яка проста в освоєнні і важка в розгадуванні, що робить її ідеальним викликом для різних кросвордистів. Як і в судоку, Hidato прості особливості потрібно слідувати правилам в поєднанні з усе більш і більш складними головоломками. Кожна Hidato головоломка починається з частково заповненої таблиці з числами. Суть головоломки полягає в наступному, потрібно послідовно внести числа в таблицю, котрі підключаються горизонтально, вертикально, а так само діагонально.

Хідоку може бути вирішена за допомогою 100-відсоткової логіки і не вимагає математики або здогадок. Вам потрібно лише ретельно продумати і рішуче розкрити таємницю!

Кожен обсяг веселощів Хідоку представляє багато абсолютно нових Hidato головоломок на п'яти рівнях складності протягом декількох годин розгадування і розваг. Нові обсяги будуть доступні на перше число кожного місяця, навіть (лютий, квітень, червень, серпень, жовтень і грудень).

Хідоку показані у всьому світі в журналах, газетах, книгах, в інтернеті, мобільних додатках і багато інших варіантах.

Хідато 6х6 #1 Тяжкий допомагає розвивати навички логіки. Інститут Девідсон освіти і науки в Ізраїлі, який є освітнім підрозділом всесвітньо відомого Інституту Вейцмана, нещодавно надав Hidato головоломки, щоб видатні діти, що беруть участь в їх математичних та наукових програмах, розгадували в Інтернеті.

»Тепер новий номер головоломки під назвою Хідоку (Хідато, Hidato, Hidoku) готовий вкрасти центр уваги у всіма відомих Судоку» - Логічний Майстер Скотт Кім, журнал Discover.
»Начинка чисельних головоломок, які пропонують зміну темпу від судоку .... Кумедне і захоплююче.» - Kirkus Відгуки (на Hidato Fun 10).

»... Замість арифметичного утримання судоку, Хідато, це більше тренування просторових навичок міркування, хитрість полягає в тому, щоб з'ясувати, правильний шлях через точки на сітці з усіх можливими шляхами.» - Kirkus Відгуки (на Hidato Fun 10).


Ответы на Хидоку 6х6 #1 Трудный

Ответ на Хидоку 6х6 #1 Трудный


Комментарии:
Будьте первыми, кто прокомментирует кроссворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Новые комментарии кроссвордистов:
krogerfeedback.click
28 марта 2024 в 18:23 АБСЕНТ Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us!
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн