English Українська

Войти

Турецкие


Ожерелье 7х7 #5 Средний разгадывать онлайн бесплатно

Ожерелье 7х7 #5 Средний

Раздел: Ожерелье
(6 голосов) Понравилась головоломка? Не забудьте «лайкнуть».
Просмотров: 2 146
Дата: 2-10-2018, 07:00
Следующая Ожерелье 8х8 #1 Легкий Следующая и Предыдущая головоломка Ожерелье 7х7 #4 Средний Предыдущая

Ожерелье 7х7 #5 Средний (Masyu, Black & White Pearls) - Размер: 7х7

Правила головоломки:


Намисто (Ожерелье 7х7 #5 Средний) - це єдиний непересічних цикл, який проходить через все кружляв клітини. Цикл повинен йти прямо через клітини з білими колами, з розворотом щонайменше, одній з комірок безпосередньо перед / після кожного білого кола. Петля повинна зробити поворот у всіх чорних кіл, але повинні йти прямо в обох клітинах безпосередньо перед / після кожного чорного кола.

Відповідь Рядок: Введіть довжину в клітинах сегментів горизонтальній петлі зліва направо в зазначених рядках, починаючи з самого верху. Якщо цикл має тільки вертикальні сегменти в зазначеному рядку введіть 0. Окремий вхід кожного рядка з коми. У цьому прикладі ключ «15,222,23,51».

Історія Намисто (Masyu): Masyu був вперше опублікований 2000 року Ніколі в щоквартальному номері 90; оригінальні автори були Яно Ryuoh і «Ацетонітрил». Намисто пішов більш ранню загадку циклу, який використовується тільки біле правило кола. Оригінальна назва була Shiro Shinju Kuro Shinju ( »White Pearl Black Pearl»), а різночитань в кандзі Shinju при президенті Ніколі дав йому назву Намисто (Masyu) означає »згубний вплив».

Історія цього прикладу: Це «кручена симетрія» Намисто була написана Томасом Снайдером для Puzzle Decathlon 20/10.

Джерела для головоломки Намисто: Перейдіть по цьому посиланню для класичних головоломок Намисто (Masyu) на цьому сайті і за цим посиланням для варіацій на головоломок Masyu. Якщо ви новачок в цьому типі головоломки, ось наші прості Намисто (Masyu) головоломки, щоб почати роботу над більш складними. Більше головоломки Masyu можна знайти на crossword.nalench.com, де є цілий розділ цих штучних головоломок.

Правила проектування для авторів: гросмейстер Намисто матиме єдине рішення, яке може бути досягнуто за допомогою логіки в поодинці. Як правило, Гросмейстер Намиста повинен мати цікаву візуальну тему або цікаве рішення, але не існує жодних вимог симетрії. Розміри від 10x10 і вище рекомендується (максимальне співвідношення сторін 2:1, якщо прямокутні).


Ответы на Ожерелье 7х7 #5 Средний

Ответ на Ожерелье 7х7 #5 Средний


Комментарии:
Будьте первыми, кто прокомментирует кроссворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Новые комментарии кроссвордистов:
LucyCoffee
26 апреля 2024 в 11:51 БОСФОР Обычно оно относится к Босфору, который соединяет Черное и Мраморное моря, разделяя европейскую и азиатскую части Стамбула (Турция).
moonshine mountain
26 апреля 2024 в 11:00 Ключворд Очко I've learned so much from reading your blog, thank you!
bar pitti
26 апреля 2024 в 10:59 Ключворд Пакость This blog has become my go-to bar source for reliable information.
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн