English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 11х17 Католицький монастир онлайн

Український кросворд 11х17 Католицький монастир

Розділ: Украинские кроссворды
(1 голос)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 489
Дата: 29-01-2019, 07:37

Наступний Український кросворд 11х13 Тонка мотузка Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 11х13 Карткова гра Попередній



Концепція кросворду


Український кросворд 11х17 Католицький монастир - це гра інтелектуальної майстерності, яка полягає в розміщенні слів шляхом написання їх на віртуальній або паперової підставці, розділених на квадрати, де розташовані букви, по горизонталі та вертикалі, як зазначено в посиланнях, які супроводжують картину (сітку або ігрове поле 11х17), таким чином, що слова перетинаються одине з одним, розділяючи фонеми. Посилання діляться на горизонтальні і вертикальні, і, в свою чергу, кожне має номер, який також відображається в сітці. Гравець повинен знайти слово, яке відповідає пропозиції, запропонованій на засланні, подивитися на число, відповідне схемою, яка, в свою чергу, скаже вам, скільки букв має слово і, можливо, деяку підказку, якщо ви вже помістили інші слова, в яких розгортання пройти через ці шафки. Він також містить затінені або пофарбовані коробки, в яких немає букв.

Хоча ці захоплення використовувалися з давніх часів, в сенсі завершення слів, саме англійський журналіст Артур Уїнн опублікував перший сучасний кросворд в американській газеті «Нью-Йорк Уорлд» 21 грудня 1913 року. Він назвав цю гру «Слово хрест», що перекладається як кросворд.

В даний час існує багато різновидів кросвордів, таких як складний кросворд, який наказує помістити в кожну коробку склади слова замість кожної літери, і деякі з них дозволяють вам читати за певною адресою, якийсь фразі або навчання в якості нагороди за його завершення.

Стверджувалося, що розгадування кросвордів - дуже корисне тренування для грамотних людей будь-якого віку, але особливо для літніх людей, тому що це допоможе підтримувати активні функції мозку, запобігаючи або, хоча б, затримуючи погіршення когнітивних функцій і навіть хвороба Альцгеймера.


Відповіді на Український кросворд 11х17 Католицький монастир

Відповідь на Український кросворд 11х17 Католицький монастир





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
krogerfeedback.click
28 марта 2024 в 18:23 АБСЕНТ Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us!
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн