English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 19х21 Заплетене волосся онлайн

Український кросворд 19х21 Заплетене волосся

Розділ: Украинские кроссворды
(1 голос)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 602
Дата: 9-06-2019, 06:36

Наступний Український кросворд 17х19 Коштовний камінь Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 17х19 Сухоповітряна лазня Попередній



Цікаве походження кросворду


Кросворд був придуманий журналістом англійського походження. У 1913 році Артур Уїнн працював над святковим доповненням, яке під назвою Fun опублікувало New York World по неділях. Одного разу, на початку грудня, вимушений створити нове хобі, він згадав свого роду загадку вікторіанської епохи, так званий Магічний квадрат, який його дід навчив вирішувати. Чарівний квадрат був дитячою грою, часто публікується в британських книгах ігр XIX століття, а також в американських газетах. Він складався з групи певних слів, які повинні були бути розташовані так, щоб букви читалися однаково по вертикалі і по горизонталі. У ній не було жодного складного пристрою або чорних квадратів, які Уїнн ввів в свою гру. І хоча Магічний Квадрат дав гравцеві необхідні слова, Уїнн створив список горизонтальних і вертикальних «ключів», пропонуючи гравцеві вивести відповідні слова з визначень.

У виданні «Світ» від 21 грудня американські читачі зіткнулися з першою в світі версією кросворду. Це недільне проведення часу не було оголошено як новий винахід, але було одним з різноманітної групи «розумових вправ», що містяться в недільному додатку. І в порівнянні з рівнем нинішніх кросвордів, Wynne's був більш ніж простим, так як він включав тільки відомі слова і пропонувався за допомогою деяких дуже чітких ключів. Тим не менше, гра привернула увагу громадськості.

Протягом декількох місяців «розумова вправа» Уїнна вже з'являлася в інших газетах, а на початку 1920-х років основні преси США представили свої кросворди. Видавець Simon & Schuster опублікував свою першу книгу кросвордів, і в 1924 році ці книги зайняли перші чотири місця в національному списку бестселерів. По всій країні книжкові магазини отримали несподівану вигоду, оскільки словники продавалися в більшій кількості, ніж будь-коли раніше.

У 1925 році Британія піддалася захопленню кросвордом, і один журнал зауважив, що «ця головоломка вже стала дуже вкоріненою звичкою». Незабаром після цього кросворди стали з'являтися майже на всіх мовах, окрім тих, які, як і китайський, не піддаються вертикальному і горизонтальному побудові слів буква за буквою. Кросворди стали таким інтернаціональним явищем, що на початку 1930-х років сукні, взуття, сумки та прикраси були прикрашені мотивами, натхненними ними. У той час як інші ігри з'явилися і в кінцевому підсумку зникли, кросворди продовжили свою висхідну кар'єру, і сьогодні вони без сумніву можуть бути класифіковані як одне з найпопулярніших захоплень майже в кожній країні.

Пропонуємо розгадати щоденний Український кросворд 19х21 «Заплетене волосся» безкоштовно онлайн з підказками та відповідями.


Відповіді на Український кросворд 19х21 Заплетене волосся

Відповідь на Український кросворд 19х21 Заплетене волосся





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
11 апреля 2024 в 21:03 Сканворд «Окаменевший силач»
Текст сообщения: как запллнить красворд не знаю
читайте определения и если узнали ответ - просто вводите, вставив курсор в нужную ячейку, буквы русского алфавита в сетку сканворда. Иногда помогает воспользоваться подсказками "Слово" и "Буква", также можно смотреть правильность уже введённых слов - нажимая кнопку "Проверить". Ещё попробуйте изучить инструкции перейдя в раздел: Часто задаваемые вопросы
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн