English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 19х21 Груба льняна тканина онлайн

Український кросворд 19х21 Груба льняна тканина

Розділ: Украинские кроссворды
(2 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 673
Дата: 26-09-2019, 08:00

Наступний Український кросворд 19х21 Північноатлантичний Альянс Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 19х21 Шлейф Попередній



Роль кросвордів в шкільному навчальному процесі


Сучасній людині вже не досить просто володіти набором знань, умінь і навичок. Йому необхідно вміти здобувати їх все в більшому обсязі, а також застосовувати в реальному житті, реальній ситуації.

Освіта ефективно тільки тоді, коли навчання зі складної і стомлюючої необхідності перетворюється в захоплюючу подорож у світ знань. У такій ситуації дитина намагається дізнатися якомога більше про предмет вивчення. Причому робить це не тільки не з примусу, але навіть з певною часткою азарту.

Для засвоєння матеріалу педагоги нерідко використовують такий ефективний, що допомагає зацікавити дитину метод, як дидактична гра. Це можуть бути різні настільно-друковані та словесні ігри - загадки, головоломки, кросворди і т.п.

Український кросворд 19х21 «Груба льняна тканина», як правило, діти приймають охоче, оскільки відгадка хоча б одного слова в ньому - це вже успіх. У підсумку, з'являються позитивні емоції, азарт, упевненість у своїх силах і викликаний інтерес сприяє актуалізації пізнавального процесу. Ігровий характер даного методу також знижує фактор стресу при перевірці вивченого матеріалу. А якщо додати до цього технологічну простоту кросворду, що сприяє самостійній роботі учня, стає очевидною виховна роль словесної головоломки, прищеплює дитині працьовитість, наполегливість, не кажучи вже про розвиток спостережливості і вміння виділити головне.

Втім, кросвордна тема в початковій школі має і свої підводні камені. Одним з них, зокрема, є складання кросвордів учнями. Ці дві категорії використання кросвордів - відгадування і складання - слід розмежовувати, чітко уявляючи собі різницю в складності завдання, що ставляться перед дитиною завдання. Адже якщо відгадування кросворда є поповнення словникового запасу, то складання словесної головоломки - це вже своєрідний тест на закріплення матеріалу, що має на увазі наявність в учня певного мінімуму знань. Особливо даний нюанс слід враховувати, коли тематика складається кросворду є досить вузькою. У такій ситуації варто дещо пом'якшити вимоги до складання кросворду, дозволивши використовувати також і слова з будь-якої суміжній галузі знань.

Слід зазначити, що використання кросвордів в навчальному процесі не тільки сприяє розширенню словникового запасу і термінології у дітей, а й розвиває в них повагу до грамоті, розуміння важливості вміння грамотно писати слова.


Відповіді на Український кросворд 19х21 Груба льняна тканина

Відповідь на Український кросворд 19х21 Груба льняна тканина





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
krogerfeedback.click
28 марта 2024 в 18:23 АБСЕНТ Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us!
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн