English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд «Той, хто малює ікони» онлайн

Український кросворд «Той, хто малює ікони»

Розділ: Украинские кроссворды
(4 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 841
Дата: 27-05-2021, 17:30

Наступний Український кросворд 19х21 «Головний убір» Наступний та Попередній кросворди Кросворд Українські загадки «Тезко мій збудує дім» Попередній




Онлайн Український кросворд «Той, хто малює ікони» 9x9 україномовний розгадувати безкоштовно


Традиційно онлайн кросворди є забавою інтелектуалів, яким подобатися неспішно мізкувати, вишукуючи в потаємних куточках своєї пам'яті складні терміни та визначення, прізвища знаменитих особистостей і найменування географічних або історичних об'єктів. Втім, бажання відволіктися від повсякденних рутинних турбот, з користю для розуму і пам'яті періодично відвідує кожного з нас.

Ідеальним способом для цього є розгадування онлайн кросвордів і головоломок. Дійсно, що може бути цікавішим, ніж розташувавшись перед комп'ютером провести час з користю для свого інтелекту? На даний момент сайт crossword.nalench.com, пропонує відвідувачам інтелектуальні розваги, і як показує практика і, як свідчать відгуки справжніх любителів онлайн кросвордів, цей ресурс готовий запропонувати увазі відвідувачів дійсно якісні та пізнавальні головоломки.

Саме тому, бажаючи полегшити життя кроссвордістов різних вікових груп, ми постаралися розшукати і запропонувати вашій увазі найцікавіші сайти з чудовими колекціями різнопланових головоломок - скандинавських, японських і класичних кросвордів. Крім різних варіацій кросвордів на сторінках нашого сайту ви зможете знайти можливість реалізувати свій творчий та інтелектуальний потенціал, опублікувавши власноруч складені кросворди.

Проводьте своє дозвілля ненудно цікаво і з користю для розуму! Ознайомтеся з чудовою добіркою кросвордів з головоломками, в ній ви неодмінно зможете знайти розділ, який займе почесне місце в закладках вашого браузера.


Відповіді на Український кросворд «Той, хто малює ікони»

Відповідь на Український кросворд «Той, хто малює ікони»





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн