English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 17х19 Руда фарба онлайн

Український кросворд 17х19 Руда фарба

Розділ: Украинские кроссворды
(4 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 2 675
Дата: 18-08-2019, 11:36

Наступний Український кросворд 17х19 Цікавість Наступний та Попередній кросворди Український класичний кросворд 13х13 «Трав'яниста рослина» Попередній



Історія кросвордів


Кросворди мають давню історію в американських газетах, починаючи з 1913 року, коли газета New York World опублікувала кросворд Артура Уїнна. Саме слово «хрест» перехрещуються, і кросворд і назва, як ми знаємо, народилися. Кросворди набули популярності протягом 1920-х років. The New York Times публікує свою головоломку з 1942 року і до цього дня вважається найпрестижнішою з теперішніх кросвордів.

У сучасній історії газетна індустрія ослабла, але поява цифрових кросвордів допомогло зберегти популярність проведення часу. Більшість основних головоломок доступні в цифровій формі (безоплатній або платній). Американський турнір з кросвордів - це щорічний захід, який привертає близько 1000 ентузіастів кросвордів.

Анатомія кросвордів


Згодом з'явився [вільний] набір правил, який тепер охоплює сучасний кросворд в американському стилі.

Немає закритих зон


Непарна кількість коробок поперек і вниз і завжди квадратної форми (зазвичай 15x15 для головоломок в будні дні, 21x21 або 23x23 для недільних)
Складність зазвичай збільшується протягом тижня (понеділок найпростіший)
Сітка симетрична на 180 (спробуйте!)
Коробки пронумеровані зліва направо і зверху вниз
«Повністю перевірений», що означає, що кожна буква використовується більш ніж в одному слові
У загадок зазвичай є тема, яка відповідає кільком відповідей (часто використовуючи гру слів)
Мінімальна довжина слова зазвичай 3 літери, але є кілька виключень

Як створюються кросворди


Люди, які створюють кросворди, називаються конструкторами. Все кросворди викладалися вручну. Сьогодні багато конструктори кросвордів використовують комп'ютерне програмне забезпечення, щоб допомогти в розмітці головоломки (і щоб знайти відповідні відповіді, деякі конструктори навіть використовують Crossword Tracker для цієї мети). Більшість головоломок відносяться до конструктора, і якщо ви зробите багато головоломок, ви почнете бачити знайомі імена. Наприклад, Мерл Рейгл - дуже відомий конструктор, який навіть був гостем в Сімпсонах!

Український кросворд 17х19 Руда фарба зазвичай починається з поняття. Конструктор помістить відповіді теми в сітку головоломки. Вони вирішують, які блоки затемнені (пам'ятаєте, що вони повинні дотримуватися наведених вище правилам, так що це складніше, ніж здається!). Як тільки задоволені тематичними відповідями і розміщенням, конструктор використовує «слова для заповнення», щоб закінчити головоломку. Якщо все йде добре, це так просто, але часто потрібно вносити деякі зміни, щоб все слова поєдналися. Це схоже на розгадування кросворду в зворотному напрямку, і конструкторам також доводиться ламати голову, думаючи про відповіді.

Кросворди, які закінчуються у великих газетах або в синдикації, контролюються редактором. Конструктори відправляють свої головоломки в редактор кросвордів, і редактор вирішує, які головоломки вибрати (і на який день, оскільки кросворди зазнають труднощів протягом тижня). Редактор пазлів часто підправляє підказки, щоб відповідати стилю і складності. Уілл Шортц - редактор кросвордів для «Нью-Йорк Таймс», кожен день отримує безліч пропозицій від конструкторів, які сподіваються на шанс розгадати загадку в «Таймс».

Побудова кросвордів не є особливо прибутковою галуззю і, як правило, минув час для конструкторів. New York Times платить $ 200 за щоденні головоломки та $ 1000 головоломки по неділях, але це залежить від того, обраної вашої головоломки, яка є цілком конкурентоспроможною. Тільки в 2012 році були загадки NY Times від більш ніж 60 конструкторів.

Різні види кросвордів


Багато американських кросвордів не знають, що в світі існують різні типи кросвордів. Найбільш популярною альтернативною формою кросворду є британський стиль або «загадкові кросворди». Як і їхні американські колеги, загадкові кросворди зустрічаються у великих щоденних газетах. Основна відмінність між двома типами головоломок полягає в тому, що в підказках використовується гра слів (звідси і прізвисько «загадковий»). Щоб домогтися успіху в розгадки загадкового кросворду, вам потрібно стежити за кодовими словами в підказці, які натякають на прихований сенс. У Вікіпедії є приклад того, як це працює.


Відповіді на Український кросворд 17х19 Руда фарба

Відповідь на Український кросворд 17х19 Руда фарба





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
krogerfeedback.click
28 марта 2024 в 18:23 АБСЕНТ Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us! krogerfeedback.click
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн