English Українська

Войти

Турецкие


Український кросворд 17х19 Цікавість онлайн

Український кросворд 17х19 Цікавість

Розділ: Украинские кроссворды
(3 голоси)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 3 435
Дата: 29-08-2019, 10:08

Наступний Український кросворд 17х19 Бог Сонця Наступний та Попередній кросворди Український кросворд 17х19 Руда фарба Попередній



Коли було створено перший кросворд?


Творець кросворду, яким ми його знаємо сьогодні, - Артур Уїнн, який придумав, думаючи про різні можливості логічних ігор, включити в спеціальне різдвяне додаток під назвою «Веселощі», яке буде публікувати газету «The New». Світ Йорка «21 грудня 1913 року.
Артур зробив адаптацію гри, якої вчив його дід, і яка полягала в тому, щоб помістити певні слова в квадрат з квадратами, щоб ви могли читати одні й ті ж слова по горизонталі і вертикалі.
Наш головний герой вирішив трохи ускладнити гру і вирішив, що слова, які перетинаються, повинні бути різними, народившись в грі «перехресні слова» або кросворд.

З першого моменту він мав феноменальний успіх, хоча труднощі, які він створював при друку, ставили під загрозу його майбутнє; але інтерес читачів газети міг бути більший, і вона продовжувала друкуватися, додаючи інші газети до лихоманки кросвордів до 1920 року.
У 1924 році «Світ Нью-Йорка» зібрав кілька опублікованих головоломок і створив першу книгу, повністю присвячену цим іграм... яка стала бестселером року.

Пропонуємо Вам пройти онлайн розгадування нового кросворду дня - Український кросворд 17х19 «Цікавість» прямо зараз.


Відповіді на Український кросворд 17х19 Цікавість

Відповідь на Український кросворд 17х19 Цікавість





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
Татьяна
16 апреля 2024 в 13:25 Сканворд 10х15 №3 Отгадала без подсказки.
Babita reddy
16 апреля 2024 в 08:30 Быстрый английский кроссворд «Crush flat» If you are looking for the most exclusive, and discreet Escorts in Saket, then you have find the right place. We pride ourselves in the service we offer. We always put the client first, and all of our girls are briefed to always make the customer feel special.
11 апреля 2024 в 21:03 Сканворд «Окаменевший силач»
Текст сообщения: как запллнить красворд не знаю
читайте определения и если узнали ответ - просто вводите, вставив курсор в нужную ячейку, буквы русского алфавита в сетку сканворда. Иногда помогает воспользоваться подсказками "Слово" и "Буква", также можно смотреть правильность уже введённых слов - нажимая кнопку "Проверить". Ещё попробуйте изучить инструкции перейдя в раздел: Часто задаваемые вопросы
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн