English Українська

Войти

Турецкие


Український Сканворд «Топографічне відображення» онлайн

Український Сканворд «Топографічне відображення»

Розділ: Сканворди українською
(21 голос)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 22 824
Дата: 26-07-2022, 10:37

Наступний Український Сканворд «Гірський кришталь» Наступний та Попередній кросворди Український Сканворд «Поперечні нитки тканини» Попередній



Новий україномовний онлайн Сканворд «Топографічне відображення» сітка 15x10 розв'язувати безкоштовно


Сканворд (Скандинавський кросворд, Arrow Word, Autodefinidos, Cluewords, Crozzle, Mots Fléchés, Point It, Pointers, Arrowword, Arroword, Scandinavian Crossword, Swedish-style crosswords, Swedish Crossword, Tipword, Blokraai, Zweedse puzzels, Swedish puzzle, Skandinavisk kryssord, çengel bulmaca, CIS puzzle, Cengel bulmaca, Pfeil Wort Rätsel, Krzyżówka Panoramiczna) - це, найпопулярніша головоломка в багатьох європейських країнах, часто описується як кросворд шведського стилю або скандинавський кросворд, бо головоломка, як кажуть, виникла в цьому регіоні.

Елегантність головоломки полягає в її простоті. Сітка містить свої власні підказки, а також може мати вкладені фотографії та затінені квадрати для відповідей на вибір. Він не потребує багатослівних пояснень або наборах ключів, і не вимагає перехресних посилань від сітки до підказок.

"Сітка зі стрілками" подібна кросворду в тому, що умовно, рішення підказок можуть бути введені в двох напрямках: поперек, зліва направо; і вниз, зверху вниз. (Деякі компілятори розробляють головоломки для арабських країн, де відповіді також можуть вводитися поперек справа наліво і вгору, від низу до верху, але такі головоломки, як правило, здаються безладними або надуманими).

Осередки для відповідей замінюють чорні квадрати кросворду, тому всі підказки містяться в сітці ігрового поля. Осередки сітки повинні бути більше за розміром, ніж осередки класичного кросворду, так що підказки можуть бути розміщені з розумним (тобто прочитати) розміром.

Грати сканвордов завжди не симетричні (симетрична компоновка осередків з питаннями відсутній), але вони дуже відкриті, це означає, що є багато перетинів відповідей. Цей рівень перетину ускладнює компіляцію головоломок без розгортання переважання незвичайних або рідкісних слів, скорочень, множині і інших небажаних слів. Умілий творець сканвордов здатний створювати головоломки, не вдаючись до таких неясностям. Високий ступінь перетину дозволяє легше вирішити "кросворд зі стрілками", так як більшість букв однієї відповіді, ймовірно, будуть частиною (і, таким чином, дають ключ до підказок) до інших відповідей.

Осередки для ключових питань досить малі, і це означає, що підказки для вирішення повинні бути короткими. З цієї причини більшість сканвордов не містять складних або загадкових підказок. Ярлики можуть бути розділені так, щоб вони містили два ключа (один для відповіді по горизонталі і на один для нижнього відповіді), але розділовий ключ часто змушує упорядника сканворди використовувати дуже короткі підказки, які можуть бути неточними, тому, коли це можливо, їх уникають .

У деяких європейських країнах, і особливо в Скандинавії, використовується цілий ряд пристроїв, в тому числі каламбури, інші види словесних ігор і химерні картинки, щоб зробити головоломки складнішими.

Також сприяє якості підказок - використання шрифтів тексту. Ми витратили довгий час на експериментування і настройку шрифтів, щоб ми могли максимально використовувати текст в наших підказках, не ставлячи під загрозу їх ясність.

Сканворди з'являються у багатьох жіночих тижневиках в Великобританії, але не часто зустрічаються в національній пресі, ймовірно, через брак простору.


Відповіді на Український Сканворд «Топографічне відображення»

Відповідь на Український Сканворд «Топографічне відображення»





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
  1. 23 октября 2022 в 22:26
    Текст повідомлення: Реклама з правої частини закриває один сповпчик
    її можна згорнути, натиснувши по назві блоку "Цікаве (Звертається)"
  2. 9 ноября 2022 в 08:35
    Текст скарги: Коментарі закривають частину кросворду
    Не може такого бути, можливо блок з правої сторони під назвою "Цікаве" чи трохи нижче "ТОП Кросвордистів"? Тоді вони легко згортаються - натисненням по їх назві...
  3. Ліза
    16 февраля 2024 в 21:13
    чому в українському сканворді кацапські військові звання? і взагалі кацапські слова відповідники україньським!!!!
    1. 17 февраля 2024 в 12:41
      чому в українському сканворді кацапські військові звання?
      капрал (пол. kapral, італ. caporale, фр. caporal) — найнижче військове звання молодшого командного складу та найнижчий унтер-офіцерський (сержантський) чин у сухопутних військах багатьох країн світу, а також поліції.
      Капралспеціальне звання національної поліції України, Служби судової охорони, Державного бюро розслідувань.
      щодо кнопок під сіткою сканворду - то найближчим часом буде виправлено на українські...
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
krogerfeedback.click
28 марта 2024 в 18:23 АБСЕНТ Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us!

Український Сканворд «Топографічне відображення»
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн