English Українська

Войти

Турецкие


Український Сканворд «Любовний застрільник» онлайн

Український Сканворд «Любовний застрільник»

Розділ: Сканворди українською
(20 голосів)
Сподобався кросворд? Не забудьте «лайкнути».
Переглядів: 13 476
Дата: 6-06-2020, 11:30

Наступний Український сканворд «Корисна рослинність» Наступний та Попередній кросворди Український Сканворд «Шарф Вєрки Сердючки» Попередній



Головоломки Скандинавский кроссворд (Шведська головоломка, Arrow Word, Autodefinidos) онлайн


Український Сканворд «Любовний застрільник» - Інколи в світі головоломок трапляються чудові речі. Певний час Скандинавскі кроссворди стали невід’ємною частиною газет, журналів та Інтернету. Тут ми перераховуємо всілякі речі, які ти знаєш про Сканворди або Шведські пазли. Ви знаєте якісь приємні факти чи факти, повідомте нас!

Цікаве про Скандинавский кроссворд


Неприємний злодій - У Швеції жінку середнього віку заарештували за крадіжку сотень газет. Вона лише претендувала на це, щоб складати слова загадки. Вона серйозно захопилася кросвордами.

Дві коробки або одна?


В українській мові є слова, де перед буквами я, ю, є, ї використовується апостроф (сім'я, в'юн, кар’єр, солов’ї), в кросворді та сканворді зазвичай вважаються однією буквою (тобто апостроф не потрібно вводити), і тому розміщуються в одному полі. Ми також ігноруємо наголоси на літерах. Таким чином, слово сім'я може ідеально вміщатись в 4-х клітинках.

Розширіть свої мовні навички


Ви хочете вивчити іноземну мову? Навчання молодих робиться по-старому! Заповніть слова-пазли та дуже легко вивчіть іншу мову. Слово-головоломки - чудовий цікавий та практичний інструмент для вивчення нового словника. Якщо ви хочете покращити свою українську, перейдіть в Інтернет і шукайте "кросворд". Шукаєте шведську головоломку або Скандинавский кроссворд? Тоді вам доведеться набрати "сканворд".

Українські кросворди онлайн


Чи знаєте ви так званих кросвордів? Це короткі слова, які використовуються для складання загадки. Дуже часто це слова з багатьма голосними і часто вживаними літерами або абревіатурами. Мови обмежені, тому, коли виробник головоломок застряг, він іноді використовує кросворди, щоб полегшити собі роботу. Занадто багато кросвордів не робить їх більш цікавими, на щастя, мови також динамічні, а наш словниковий запас регулярно розширюється. З іншого боку, це допомагає пізнати скандинавські кросворди, оскільки вони регулярно фігурують у (складніших) загадках.


Відповіді на Український Сканворд «Любовний застрільник»

Відповідь на Український Сканворд «Любовний застрільник»





Сподобався матеріал? Будемо вдячні за репости.
Коментарі:
Будьте першими, хто прокоментує кросворд!
  1. Мазай
    6 июня 2020 в 16:26
    Гарні у вас україномовні сканворди, щодо українських - то немає в інтернеті вам рівних
    1. 6 июня 2020 в 18:07
      Дякуємо вам за підтримку...
  2. Meritus
    4 апреля 2022 в 14:19
    Майже калька з російських сканвордів.
    1. 4 апреля 2022 в 14:37
      Майже калька з російських сканвордів.
      Meritus, ведеться робота по закінченню якої, будуть виходити свіжі "скандинавські кросворди", набагато якісніші і без русизмів...
Ваше Имя:
  • Смайлы и люди
    Животные и природа
    Еда и напитки
    Активность
    Путешествия и места
    Предметы
    Символы
    Флаги
Нові коментарі кросвордистів:
annata20
19 марта 2024 в 12:03 Подарок Японская мозаика This puzzle was quite connectionsdifficult for me, it took quite a while to solve it
Leonardo
16 марта 2024 в 05:53 Ключворд Адрес The storytelling in this blog is captivating. Can't wait for more!
prodentim
16 марта 2024 в 05:46 Ключворд Адрес The writer's passion for prodentim the topic shines through. Engaging and insightful.
Присоединяйтесь к нам, если вы настоящий ценитель кроссвордов!
Группа Кроссвордов и головоломок на facebook Сменить на Новый дизайн